درور بر شما -- خوش آمدید



وضعیت حقوق بشر در ایران ار وخامت هم گذشته است به طوری که
بصورت آشکارا به حریم افراد تجاوز میشود و یا بدون هیچ دلیل قانونی برای
افراد پرونده سازی میشود"البته باید گفت که در رژیم سفاک
اسلامی(اشغالگرایران), نقض حقوق بشر با پیروی از قوانین ننگین اسلامی قانون
است که بطور کاملا محسوس توسط حکومت جنایتکار اسلامی و مزدورانش انجام
میپذیرد و آزار و شکنجه آزادیخواهان میهن پرست به اوج خود رسیده است . این
خود دلیلی محکم بر ترس جانکاه حکومتیان خونخوار و نشانگر زوال حکومت
ضحاک(جمهوری اسلامی)در ایران زمین است,بخواهیم باور کنیم یا نکنیم شمارش
معکوس برای سرنگونی رژیم جهل اسلامی دیکتاتوری آغاز شده و باید گفت که اگر
با زور اسلحه برای مدتی نچندان زیاد بتوانند گلوی آزادیخواهان رابفشارند
ولی حرکت زمان را که همان نبض میهن پرستان ایرانزمین است را نمیتوانند
متوقف کند .


جاوید ایران و ایرانی میهن پرست.

نابود باد حکومت جهل اسلامی .

=======================================

زرتشت بیا که با تو امید آید ** در شب صدای پای خورشید آید ** تاریخ اگر دوباره تکرار شود ** کعبه به طواف تخت جمشید آید **

=======================================
درود بر شما , خوش آمدید , این وبلاگ در جهت مبارزه با
حکومت فاسد و دیکتاتوری جمهوری اسلامی که با خونریزی و دروغگویی ایران را به اشغال خود در آورده طراحی شده است .
------------------------
==========================================


The first address of my face book which was blocked and Hacked by nasty Islamic regime was:

http://www.facebook.com/cyrus.parsi.31

==========================


the new address Of My face book is :

https://www.facebook.com/Cyrus.Parsi2

Please add my new address in your face book.

-------------------
My Web-blogs are :

http://Human-rights-Iran.blogspot.com



Thank you so so much

Yours sincerely

Cyrus Parsi
.

-----------------------------------------------------------------

لطفا جهت خواندن و دیدن تمامی مطالب و عکسهای موجود در این سایت به قسمتهای " آرشیو پستها " , " صفحات" و "کتابها و مطالب دیدنی و خواندنی" مراجعه فرمایید .

در ضمن تمامی پیامهای شما عزیزان
(Comments) در این وبلاگ منتشر میشود .
======================================
به اصل با شکوه خویش بازگردیم .

Face Book : https://www.facebook.com/zartoshtpage
http://www.childrenofzoroaster.org

Download Avesta(Pdf
چنبش فرزندان زرتشت
======================================

وطن امروز اسير دو سه تن بي وطن است
انهدام وطن از نکبت اين چند تن است
اين يکی لاشخور و آن دگری جغد سياه
اين يکی مرده خور و آن دگری گورکن است
آن شده پيشنماز چمن دانشگاه
واقعاً، قصه او قصه خر در چمن است
عطشِ قاضی اسلام بنازم که چنين
تشنه خون جوان و بچه و مرد و زن است
حاکم شرع به حيوان عجيبی مانَد:
که دُمش گاو و تنش خوک و سرش کرگدن است
هيأت حاکم ما هيئتِ خيرات خور است
هيأت دولت ما، دسته زنجيرزن است
روزگاری که وطن دست کفن دزدان است
عجبی نيست اگر مرده ما بی کفن است
==========================
پیروز و سربلند باشید (مدیر وبلاگ , کوروش پارسی )


۱۳۸۹ مهر ۱۱, یکشنبه

اختلاف نظر سپاه و دولت در مورد خطر حمله آمریکا

حسین همدانی , فرمانده سپاه تهران - جیره خوار چلاق الله خامنه ای ( ولی امر املت و کتلت در جهان!)



حسین همدانی، فرمانده سپاه تهران، با اشاره به برخی موارد اختلاف میان سپاه پاسداران و دولت محمود احمدی نژاد، نسبت به احتمال وقوع بحران های داخلی و خارجی برای حکومت ایران هشدار داد.

حسین همدانی در مصاحبه با شماره ۱۰ مهر روزنامه "خبر"، در توضیح "یکی از اشکالات" وارد بر دولت گفت: "دولت می گفت حمله نظامی [ممکن] نیست، در حالی که فرماندهان نظامی ما بر اساس اطلاعات و برآوردها می گویند حمله جدی است."

فرمانده سپاه تهران با تاکید بر اینکه "اگر دشمن احساس کند وحدت بین ما نیست، حمله نظامی قطعی است"، افزود که "پرونده سران فتنه بسته شده است اما فتنه جدیدی در دستور کار است". او در توضیح "فتنه جدید" گفت که ممکن است عده ای به دنبال ایجاد نارضایتی اقتصادی در مردم باشند و "مردم را علیه نظام بشورانند".

این اظهارات یک روز بعد از آن منتشر شده که اسماعیل احمدی مقدم، رئیس پلیس ایران، از احتمال وقوع "فتنه اقتصادی" و "آشوب، اغتشاش، نا آرامی و نافرمانی" در کشور خبر داده است.

فرمانده سپاه تهران با تاکید بر اینکه "فتنه جدیدی در دستور کار است"، گفت که ممکن است عده ای به دنبال ایجاد نارضایتی اقتصادی در مردم باشند و "مردم را علیه نظام بشورانند".
 
در پی برنامه ریزی دولت برای حذف یارانه برخی از کالاها و خدمات و پیش بینی افزایش قیمت ها بر اثر این اقدام، بسیاری از مقام های حکومتی از امکان ایجاد آشوب های اجتماعی در ایران ابراز نگرانی کرده اند.

سپاه اگر سیاسی نباشد سپاه نیست

سرتیپ(سر پیت) همدانی در بخش دیگری از مصاحبه خود با روزنامه خبر، در مورد دخالت سپاه پاسداران در فعالیت های سیاسی گفت که "سپاه اگر وارد عرصه سیاسی نشود اصلا سپاه نیست".

وی در عین حال اظهار داشت که فرماندهان سپاه با وجود این که "مخالف" محمد خاتمی رئیس جمهور سابق بوده اند، اما به خاطر رای مردم، وی را برای حضور در مناسبت های مختلف مربوط به سپاه و بسیج دعوت می کرده اند.

حسین همدانی افزود: "در دولت فعلی هم اشکالاتی می بینیم و همه دلسوزان نظام تذکر می دهند. ما با هیچ کس، نه آقای احمدی نژاد و نه هاشمی، معامله نکردیم و معامله هم نخواهیم کرد... هر جا احساس کنیم لازم است اعتراض کنیم، اعتراض می کنیم."

ما الان در معرض یک تهدید نظامی جدی قرار گرفتیم... اگر به جای آقای احمدی نژاد، بنی صدر هم بود [مصلحت] حکم می کرد که ما شرایط را بررسی کنیم و به نفع منافع ملی و مردم فعلا درگیری داخلی خود را متوقف کنیم.
حسین همدانی، فرمانده سپاه تهران

وی به عنوان نمونه ای از موارد مخالفت با دولت دهم گفت: "ما(جیره خواران حکومت فاشیسم اسلامی) با منشور کوروش به شدت مخالفیم و این را مخالف سیره امام و آقا می دانیم؛ حالا هر کس می خواهد از منشور کورش بگوید. منتها ما نباید وقتی دولتمردی یک جایی اشتباه کرد همه علیه او بسیج شویم."

این فرمانده نظامی ادامه داد: " ما الان در معرض یک تهدید نظامی جدی قرار گرفتیم... اگر به جای آقای احمدی نژاد، بنی صدر هم بود [مصلحت] حکم می کرد که ما شرایط را بررسی کنیم و به نفع منافع ملی و مردم فعلا درگیری داخلی خود را متوقف کنیم".

چهره بدی در دنیا از ایران ثبت شد!!

حسین همدانی در پاسخ به سوالات روزنامه خبر در مورد اتفاقات بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت که سپاه "انتظار حوادث فتنه را داشته است" و افزود: "خیلی خسارت به اعتبار بین المللی ما وارد شد... با حوادث سال گذشته چهره بدی در عرصه بین المللی از ایران ثبت شد".

او در مورد مسئولیت برخورد با رهبران اصلاح طلبان گفت: "ما در سپاه تهران در بخش افرادی که در راس هستند، مسئولیتی نداریم. آن بخش به جای دیگری واگذار شده است."

[به خاطر حوادث بعد از انتخابات] خیلی خسارت به اعتبار بین المللی ما وارد شد... با حوادث سال گذشته چهره بدی در عرصه بین المللی از ایران ثبت شد.
فرمانده سپاه تهران


این فرمانده سپاه در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه بیانیه سپاه محمد رسول الله (مسئول امنیت تهران) در مورد خودسر بودن مهاجمان به منزل مهدی کروبی " نتوانسته کسی را اقناع کند" گفت: "شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم. اصلا نباید بیانیه می دادیم. کار ما نبود و هیچ بحثی هم درباره آن نیست ولی وقتی می بینیم آنها شروع می کنند مجبور می شویم اعلام کنیم."

وی در پاسخ به سوال دیگری در این مورد علت عدم برخورد با مهاجمان "خودسر" به منزل آقای کروبی اظهار داشت: "این را من نباید پاسخ بدهم. ما که متولی همه کارها نیستیم. مسئول امنیت نیروی انتظامی است و آنها باید پاسخ بدهند."

در پی حمله یک ماه پیش عده ای از مهاجمان مسلح به منزل مهدی کروبی از رهبران اصلاح طلبان معترض، سپاه محمد رسول الله در بیانیه ای ضمن محکوم کردن این حمله، آن را به گروهی "خودسر" منسوب کرد.

این در حالی بود که پیش از آن، حسین ساجدی نیا، فرمانده پلیس تهران اعلام کرده بود که "نزدیک به یکصد تن از این افراد شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شده اند تا اقدامات لازم صورت گیرد."


--------------------

ايران / سياسی--- مذاکرات سياسی اسد با احمدی نژاد، ديدار تشريفاتی با چلاق الله خامنه ای


ايران / سياسی

 ۱۳۸۹/۰۷/۱۰
 
رضا تقی زاده (تحلیلگر سیاسی)
 
رييس جمهور سوريه طی ديدار يک روزه خود از تهران گفتگوهای گسترده ای را پيرامون ترکيب دولت بعدی عراق، حزب الله لبنان، مذاکرات صلح اسرائيل و فلسطينيان و همچنين مناسبات دو کشور با محمود احمدی نژاد بعمل آورد.

با توجه به حساسيت فراوان تهران و دمشق نسبت به ترکيب دولت بعدی در بغداد انتظار ميرود بازتاب تحولات سياسی روز گذشته در عراق و توافق جناح های سياسی آن کشور پيرامون تشکيل دولت توسط نوری مالکی، با اولويت و اهميت بيشتری در دستور مذاکرات دو جانبه قرار گرفته باشد.

پس از هفت ماه چانه زنی های سياسی، سرانجام روز گذشته نامزدی نوری مالکی برای تصدی پست نخست وزيری مورد تائيد ائتلاف تازه ای از شيعيان آن کشور قرار گرفت. اين ائتلاف که ترکيبی از دولت قانون و ائتلاف ملی است " همبستگی ملی " نام گرفته و در پارلمان عراق دارای ۱۵۹ کرسی است.

نامزدی مالکی


اعلام نامزدی نوری مالکی زمانی قطعيت يافت که عربستان سعودی از ادامه ايستادگی در برابر وی و حمايت از نامزدی اياد العلاوی رهبر گروه ملی گرای العراقيه دست کشيد.

اگرچه حصول توافق پيرامون پست نخست وزيری مهمترين مانع در برابر تشکيل دولت تازه در بغداد را از ميان برداشته است، با اين و جود چانه زنی جناحهای شيعی، سنی ها و کردهای عراق برای اشغال پستهای حساس در دولت همچنان تا مدتها ادامه خواهد يافت.

مهمترين چانه زنی های داخلی در عراق پيرامون پست رياست جمهوری آن کشور خواهد بود که از زمان سقوط صدام تاکنون به کردهای آن کشور واگذار شده بود. در ترکيب تازه دولت عراق ممکن است گروه العراقيه و اياد العلاوی در مورد اشغال اين پست پافشاری کنند.

سوريه و ايران که همواره متهم به مداخله در امور داخلی عراق و پيشگيری از تشکيل دولت با ثبات در بغداد و اعاده امنيت پايدار به آن کشور بوده اند، تجديد نخست وزيری نوری مالکی را در جهت مصالح خود ميبينند.

حزب الله لبنان


طی هفته های اخير و بدنبال انتشار پاره ای از اطلاعات مندرج در گزارش هيات تحقيق سازمان ملل در مورد حادثه ترور رفيق حريری نخست وزير سابق آن کشور در سال ۲۰۰۵ ، مناسبات حزب الله و سعد حريری نخست وزير لبنان در مسير بسيار دشواری قرار گرفته است.

گفته ميشود در گزارش سازمان ملل از چند رهبر و فرمانده حزب الله لبنان به اتهام مشارکت در توطئه قتل رفيق حريری نامبرده شده است. در صورت صحت اين موضوع مناسبات شکننده حزب الله با دولت و نقش اين گروه سياسی- نظامی در ترکيب قدرت لبنان تضعيف خواهد شد.

هر دو کشور ايران و سوريه به حفظ موقعيت حزب الله در لبنان و حضور موثر در آرايش های سياسی و امنيتی آن کشور بسيار علاقمند اند. ايران مايل است که از تمامی ظرفيتهای جغرافيايی و نظامی سوريه در جهت حمايت از حزب الله لبنان استفاده بعمل آيد.

تهران همچنين مصمم است در هر شرايط از وجه المصالحه قرار گرفتن حزب الله لبنان توسط دمشق در هر توافق احتمالی مابين سوريه و اسرائيل پيشگيری بعمل آورد.

صلح اعراب و اسرائيل

امريکا مايل است در صورت حصول پيشرفت در مذاکرات جاری آشتی مابين اسرائيل و دولت خود گردان محمود عباس در ساحل غربی، جغرافيای سياسی منطقه را تغيير دهد. در اين طرح آمريکا نقش سوريه از اهميت فوق العاده برخوردار است.

تنها دو روز پيش از آغاز سفر جاری به تهران، بشار اسد در دمشق با جورج ميچل نماينده ويژه اوباما در مذاکرات صلح خاورميانه به گفتگو نشست. ايران در نقطه مقابل آمريکا، مخالف پيشرفت مذاکرات صلح است و بخصوص از آغاز احتمالی دور تازه مذاکرات مستقيم مابين سوريه و اسرائيل خشنود نيست.

در صورت پيروزی آمريکا در رقابت با ايران بمنظور توسعه نفوذ در سوريه، ايران در منطقه منزوی تر شده و بخصوص فرصت ادامه حمايت از حزب الله لبنان را از دست خواهد داد.

سفر به مرز اسرائيل

طی هفته های اخير بسياری از سيستمهای کامپيوتری ايران، بخصوص در تاسيسات اتمی، مورد حمله کرم سايبری موسوم به استاکس نت قرار گرفته و مختل شده اند. پاره ای از ناظران با توجه به گزارشهايی که در آنها از آمريکا و يا اسرائيل بعنوان منبع ارسال اين کرم سايبری ياد شده، معتقد اند ايران ممکن است طی يک اقدام تلافی جويانه، به يک تحريک نظامی در منطقه مبادرت نمايد.

قرار دادن نام هشت فرمانده سپاه پاسداران و اعضاء دولت محمود احمدی نژاد در ليست تازه متهمين به ارتکاب قتل و ضايع ساختن حقوق بشر توسط آمريکا، بی ترديد خشم جمهوری اسلامی را مضاعف ساخته است. با توجه به اکثريت قاطع نام فرماندهان سپاه در ليست تازه متهمين، احتمال واکنش نظامی غير مستقيم و تلافی جويانه جمهوری اسلامی به دو اقدام ياد شده، ذهن پاره ای از ناظران و کشور های منطقه را بخود مشغول داشته است.

در اين ميان منابع اسرائيلی از سفر روز ۱۳ و ۱۴ اکتبر احمدی نژاد به لبنان و بازديد رييس دولت ايران از مرزهای شمال اسرائيل خبر داده اند. پيش از آغاز سفر جاری اسد به تهران، روزنانه الانباء چاپ کويت طی گزارشی مدعی شده بود که رييس جمهور سوريه با توجه به حساسيتهای نظامی منطقه از رييس دولت ايران خواهد خواست در صورت انجام سفر به لبنان، از عزيمت به مناطق نزديک مرز اسرائيل خودداری نمايد.

اگرچه با در نظر گرفتن طبيعت مناسبات دو کشور، طرح توصيه ای از اين دست توسط " برادر کوچکتر " به " برادر بزرگتر " چندان منطقی بنظر نميرسد، در عين حال گزارش الانباء حاکی از نگرانی محافل عربی در قبال تشنج تازه ای است که حضور احمدی نژاد در مرزهای اسرائيل ميتواند در منطقه ايجاد کند.

مناسبات دو جانبه

رهبران دو کشور ايران و سوريه بسيار مايل اند که از مناسبات دوجانبه فی مابين بعنوان روابط استراتژيکی ياد کنند. اگرچه روابط ايران و سوريه بعد از انقلاب همواره بسيار دوستانه بوده و لی با توجه به نبودن مرز مشترک مابين دو کشور، ناقابل بودن حجم مبادلات اقتصادی و همچنين نفوذ اندک هر يک از دو کشور در نظام سياسی جهان، طبيعت اين مناسبات را در بهترين شرايط ميتوان بسيار دوستانه ناميد.

ايران بخصوص طی ۲۰ سال گذشته، بيشتر از راه ارائه کمکهای مالی و تحويل سوخت مجانی و يا بسيار ارزان قيمت به سوريه سعی در حفظ سطح کنونی مناسبات با دمشق داشته است. با اين وجود حجم مبادلات تجاری دو کشور از ۳۰۰ ميليون دلار در سال فراتر نرفته است.

در سال ۲۰۰۶ ايران با سوريه مبادرت به امضاء يک قرار داد دفاع مشترک کرد. بنظر نميرسد قرار داد دفاعی ياد شده که در آن از " دفاع مشترک در مقابل خطرهای مشترک " ياد شده هرگز فرصت عملی برای عبور از مرزتبليغات سياسی را بدست آورد. به اين ترتيب، " روابط استراتژيکی " تهران – دمشق ميتواند براحتی در قبال حصول توافق سوريه با اسرائيل و بازگشت ارتفاعات جولان به آن کشور بدست فراموشی سپرده شود.

نکته قابل ملاحظه در بازديد رسمی يک روزه بشار اسد از تهران، محدود ساختن ديدار وی از چلاق الله خامنه ای رهبر جمهوری، به يک ملاقات ساده و کوتاه تشريفاتی، و در عوض انجام گفتگو های جدی سياسی با محمود احمدی نژاد بود.

نحوه برگزاری و انجام مذاکرات اسد با احمدی نژاد حاکی از افزايش قابل ملاحظه نفوذ رييس دولت ايران در حوزه سياست خارجی است. اين افزايش نفوذ به حدی است که حتی مراسم تشريفاتی اعطاء " نشان عالی جمهوری اسلامی " به رييس جمهور سوريه را نيز، احمدی نژاد شخصا برگزار کرد، حال آنکه به دفعات در گذشته، اعطاء نشان به رهبران خارجی بازديد کننده را رهبر جمهوری اسلامی عهده دار شده بود.


در اين سفر، نشان عالی جمهوری اسلامی ايران توسط دکتر محمود احمدی نژاد برای نخستين بار به رييس جمهوری سوريه به خاطر حمايت وی از ' مقاومت ' در منطقه به ويژه حزب الله لبنان و فلسطين اعطا می شود.
 
 
 
منبع خبری : رادیو فردا
 
----------------- 

یاهو مسنجر اسلامی (یاحق)