درور بر شما -- خوش آمدید



وضعیت حقوق بشر در ایران ار وخامت هم گذشته است به طوری که
بصورت آشکارا به حریم افراد تجاوز میشود و یا بدون هیچ دلیل قانونی برای
افراد پرونده سازی میشود"البته باید گفت که در رژیم سفاک
اسلامی(اشغالگرایران), نقض حقوق بشر با پیروی از قوانین ننگین اسلامی قانون
است که بطور کاملا محسوس توسط حکومت جنایتکار اسلامی و مزدورانش انجام
میپذیرد و آزار و شکنجه آزادیخواهان میهن پرست به اوج خود رسیده است . این
خود دلیلی محکم بر ترس جانکاه حکومتیان خونخوار و نشانگر زوال حکومت
ضحاک(جمهوری اسلامی)در ایران زمین است,بخواهیم باور کنیم یا نکنیم شمارش
معکوس برای سرنگونی رژیم جهل اسلامی دیکتاتوری آغاز شده و باید گفت که اگر
با زور اسلحه برای مدتی نچندان زیاد بتوانند گلوی آزادیخواهان رابفشارند
ولی حرکت زمان را که همان نبض میهن پرستان ایرانزمین است را نمیتوانند
متوقف کند .


جاوید ایران و ایرانی میهن پرست.

نابود باد حکومت جهل اسلامی .

=======================================

زرتشت بیا که با تو امید آید ** در شب صدای پای خورشید آید ** تاریخ اگر دوباره تکرار شود ** کعبه به طواف تخت جمشید آید **

=======================================
درود بر شما , خوش آمدید , این وبلاگ در جهت مبارزه با
حکومت فاسد و دیکتاتوری جمهوری اسلامی که با خونریزی و دروغگویی ایران را به اشغال خود در آورده طراحی شده است .
------------------------
==========================================


The first address of my face book which was blocked and Hacked by nasty Islamic regime was:

http://www.facebook.com/cyrus.parsi.31

==========================


the new address Of My face book is :

https://www.facebook.com/Cyrus.Parsi2

Please add my new address in your face book.

-------------------
My Web-blogs are :

http://Human-rights-Iran.blogspot.com



Thank you so so much

Yours sincerely

Cyrus Parsi
.

-----------------------------------------------------------------

لطفا جهت خواندن و دیدن تمامی مطالب و عکسهای موجود در این سایت به قسمتهای " آرشیو پستها " , " صفحات" و "کتابها و مطالب دیدنی و خواندنی" مراجعه فرمایید .

در ضمن تمامی پیامهای شما عزیزان
(Comments) در این وبلاگ منتشر میشود .
======================================
به اصل با شکوه خویش بازگردیم .

Face Book : https://www.facebook.com/zartoshtpage
http://www.childrenofzoroaster.org

Download Avesta(Pdf
چنبش فرزندان زرتشت
======================================

وطن امروز اسير دو سه تن بي وطن است
انهدام وطن از نکبت اين چند تن است
اين يکی لاشخور و آن دگری جغد سياه
اين يکی مرده خور و آن دگری گورکن است
آن شده پيشنماز چمن دانشگاه
واقعاً، قصه او قصه خر در چمن است
عطشِ قاضی اسلام بنازم که چنين
تشنه خون جوان و بچه و مرد و زن است
حاکم شرع به حيوان عجيبی مانَد:
که دُمش گاو و تنش خوک و سرش کرگدن است
هيأت حاکم ما هيئتِ خيرات خور است
هيأت دولت ما، دسته زنجيرزن است
روزگاری که وطن دست کفن دزدان است
عجبی نيست اگر مرده ما بی کفن است
==========================
پیروز و سربلند باشید (مدیر وبلاگ , کوروش پارسی )


۱۳۹۰ خرداد ۱۴, شنبه

اینترنت ملی؛ شکل جدیدی از سانسور و محدودیت جوانان ایران

 حکومت دیکتاتور اسلامی درایران امروز در مسیر نوع کاملا بدیعی از سانسور حرکت می کند: آنچه امروز اینترنت ملی نامیده می شود، در عمل می تواند فضای سایبری ایران را بکلی از دنیا بقیه دنیا جدا کند.
بر اساس آنچه ناظرین داخلی و خارجی مسائل ایران می گویند، رهبری ایران این اقدام را بچشم راه حلی برای پایان دادن به تقلا برای کنترل اینترنت می نگرد. ایران، که هم اکنون هم ازجمله کشورهای با پیچیده ترین روش های سانسوراینترنت است، اینترنت ملی خود را به عنوان راهی ارزان قیمت برای مشتریان و همچنین به عنوان وسیله ای برای حفظ ارزش های اسلامی معرفی کرده است.
در ماه فوریه، زمانیکه جنبش های دموکراسی خواهی به سرعت در سراسر خاورمیانه و شمال افریقا در حال رشد بود، رضا باقری اصل، مدیر موسسه تحقیقاتی وزارت مخابرات ایران به خبرگزاری های ایرانی گفته بود به زودی 60 درصد خانه ها و مراکز تجاری ایران به اینترنت جدید داخلی وصل خواهند شد. به گفته وی این پوشش در ظرف دو سال سراسری خواهد شد.
این اقدام غیر معمول از آنجا ناشی می شود که هدف رژیم کنترل مخالفت هایی است که این رژیم به عنوان تهدید اصلی از آن یاد می کند: یعنی نسخه آنلاین تهاجم فرهنگی ایده ها، فرهنگ و نفوذ غرب، که عمدتا از آمریکا سرچشمه می گیرد.
 آیت الله خامنه ای، رهبر ایران، از این مقابله به عنوان "جنگ نرم" یاد می کند.
روز جمعه خبر دیگری نیز در روزنامه های داخلی ایران منتشر شد حاکی از اینکه این کشور قصد دارد سیستم عامل کامپیوتری خاص خود را تا چند ماه دیگر جانشین سیستم عامل ویندوز از شرکت مایکروسافت کند. این خبر، که امکان تائید آن به طور مستقل وجود ندارد، از سوی رضا تقی پور، وزیر مخابرات ایران مطرح شده است.
علی آقا محمدی، رئیس امور اقتصادی اخیرا به یک بنگاه خبری دولتی گفت "ینترنت ملی ایران یک شبکه کاملا حلال است که هدفش حفظ اخلاق مسلمانان و سایر قومیت هاست." حلال به معنی سازگار با قوانین اسلامی است. 
آقا محمدی گفت این شبکه در وهله اول به طور موازی با اینترنت معمولی کار خواهد کرد و بانک ها، وزارتخانه های دولتی و شرکت ها همچنان به اینترنت معمول دسترسی خواهند داشت. وی گفت در نهایت شبکه ملی در ایران و در کشورهای مسلمان جایگزین اینترنت جهانی می شود.

منبع:  فاکس نیوز- 30 مه 


------------------------

تایمز هند: پیشنهاد به ایران برای سرمایه‌گذاری در هند به جای پول نفت

   

تایمز هند: پیشنهاد به ایران برای سرمایه‌گذاری در هند به جای پول نفت


در پی ادامه دردسرهای جمهوری اسلامی برای دریافت پول نفت از هند، روزنامه تایمز هند از پیشنهاد این کشور به مقامات ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی از جمله پالایش به جای دریافت پول نفت صادراتی خود خبر داده است. به گزارش روزنامه تایمز هند چاپ دهلی‌نو، به دنبال پیوستن هند به کشورهای تحریم‌کننده ایران که از هر گونه معامله با جمهوری اسلامی سر باز می‌زنند دهلی‌نو در حال حاضر در حدود دو میلیارد دلار به تهران بابت نفتی که از ایران وارد کرده بدهکار است. از آنجا که جمهوری اسلامی ایران پس از عربستان سعودی دومین صادرکننده بزرگ نفت به هند است، از زمان پیوستن هند به گروه تحریم‌کنندگان تهران موضوع پرداخت پول نفت به ایران به معضلی برای هر دو کشور بدل شده است. پیشتر در ابتدای سال جاری میلادی دولت آلمان به هند اجازه داد که صورت‌حساب نفت خود را از طریق بانک تجاری ایران و اروپا در شهر هامبورگ به تهران پرداخت کند. اما در اواخر فروردین‌ماه سال جاری یک روزنامه آلمانی در گزارشی از «اتخاذ تصمیم سیاسی» برای گنجاندن نام این بانک در فهرست شرکت‌های تحریمی مرتبط با ایران خبر داد و به این ترتیب بانک تجاری ایران و اروپا نیز، آن طور که تایمز هند می‌گوید، به جمع تحریم‌شدگان پیوست. حال در تازه‌ترین راه حل پیشنهادی به ایران، به گزارش تایمز هند، مقامات هند به ایران گفته‌اند که می‌تواند به جای دریافت پول نفت خود در «بخش‌هایی خاص از جمله پالایش نفت» این پول را سرمایه‌گذاری کند. به گزارش این روزنامه چاپ دهلی‌نو، مقامات دو کشور ایران و هند در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری در همین باره با یکدیگر ملاقات‌هایی داشته‌اند که ظاهراً به نتیجه قطعی نرسیده است. با این حال این مقامات از «پیشرفت‌هایی» در این زمینه خبر داده‌اند. با توجه به اینکه نفتی که سالانه از ایران به سوی هند سرازیر می‌شود حدود ۱۲ میلیارد دلار قیمت دارد، در صورتی که ایران پیشنهاد تازه هند را  بپذیرد، شرکت‌های ایرانی باید هر سال این مبلغ را در خود هند سرمایه‌گذاری کنند. ایران روزانه ۴۰۰ هزار بشکه نفت به هند صادر می‌کند و با این حساب تأمین‌کننده ۱۲ درصد از نیاز روزافزون این کشور به انرژی است.

منبع خبری : رادیو فردا
سرخط‌ خبرهادر روزهای اخیر

آزادی موقت منصور اسانلو از زندان به قيد کفالت
 
 منصور اسانلو، فعال کارگری و رئيس سنديکای کارگران شرکت واحد، بعدازظهر پنجشنبه، به قرار کفالت به طور موقت از زندان آزاد شد. فدراسيون بين‌المللی کارگران حمل و نقل، با صدور بيانيه‌ای از آزادی موقت منصور اسانلو، پس از سپری کردن نزديک به چهار سال زندان، ابراز خرسندی کرد. اين فدراسيون همچنين در بيانيه‌ی خود نسبت به ادامه‌ی بازداشت رضا شهابی و ابراهيم مددی، ديگر اعضای سنديکای شرکت واحد ابراز نگرانی کرده است.

ضرب و شتم مسعود باستانی به هنگام ملاقات با خانواده‌اش

مادر آقای باستانی در گفتگو با رادیو فردا با تأیید خبر ضرب و شتم وی، گفت: صبح پنجشنبه پس از پایان وقتِ ملاقات، در برابر دیدگان مادر و همسرش در سالن ملاقاتِ زندان رجایی‌شهر مورد ضرب و شتم مأموران قرار گرفت. خانواده زندانیان سیاسی حاضر در سالن ملاقات که با خشونت بی‌دلیل مأموران و از حال رفتن مادر و همسر مسعود باستانی مواجه شده بودند با کوبیدن مشت بر شیشه‌های کابین‌های ملاقات نسبت به این عمل مأموران اعتراض کردند. بر اثر پیگیری خانواده آقای باستانی در مورد وضعیت وی، مسئولان زندان وعده داده‌اند که پس از انجام سی‌تی‌اسکن و معاینات پزشکی، گزارشی در این باره در اختیار آنها قرار دهند.

مولن: ناتو حملات خود عليه حکومت ليبی را ادامه خواهد داد

درياسالار مايک مولن، رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا، می‌گويد ناتو آمادگی دارد تا حملات نظامی خود عليه نيروهای حکومت ليبی را دست‌کم تا شهريور ماه ادامه دهد. رئيس ستاد مشترک ارتش ايالات متحده در عين حال ابراز داشت که معمر قذافی با انزوايی روزافزون روبروست. آقای مولن با اشاره به سرباز زدن شکری غانِم، وزير نفت ليبی، از دستورات حکومت قذافی و پيوستن به نيروهای مخالف، گفت گزارش‌هايی دال بر جدايی گروهی از افسران جوان ارتش از اردوگاه وفاداران به معمر قذافی دريافت داشته است.

فلسطینی ها و اسرائیل برای مذاکرات صلح به پاریس دعوت شدند

 اَلن ژوپه، وزیر خارجه فرانسه از فلسطینی ها و اسرائیل دعوت کرده است برای از سرگیری مذاکرات صلح، ماه آینده به پاریس بروند. آقای ژوپه روز پنج شنبه با سلام فیاض، نخست وزیر دولت فلسطینی ها در رام الله در کرانه غربی دیدار کرد. مسئولان فلسطینی درباره پذیرفتن یا رد این دعوت ابراز نظری نکرده اند. وزیر خارجه فرانسه امشب در بیت المقدس یا اورشلیم با نخست وزیر اسرائیل گفتگو می کند.

اتحادیه اروپا: تصمیم روسیه برای منع ورود سبزبجات از این اتحادیه بی تناسب است

اتحادیه اروپا از تصمیم روسیه برای توقف واردات سبزیجات تازه از این اتحادیه انتقاد کرد. روسیه ورود هر نوع سبزیجات تازه از تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را  به علت احتمال آلودگی به میکروب منع کرده است. در چند روز اخیر عده ای در کشورهای مختلف اروپایی، بویژه آلمان به علت مصرف سبزیجات آلوده درگذشته اند. کمیسیر امور بهداشت اتحادیه اروپا تصمیم روسیه را «بی تناسب»  خوانده و گفته است که رسما به مسکو اعتراض می کند.

درگیری ها در یمن شماری کشته برجای گذاشت

گزارش ها حاکی است که ده ها تن در درگیری ها در حومه های شمال صنعا، پایتخت یمن کشته و زخمی شده اند. در حالیکه وزارت دفاع یمن می گوید ارتش مانع از ورود عشایر مسلح حامی یکی از شیوخ مخالف دولت  به صنعا شده است، مخالفان می گویند وارد شهر شده اند و درگیری ها ادامه دارد. دولت یمن امروز گزارش های مربوط به بسته بودن فرودگاه صنعا را تکذیب کرد.

در حمله ارتش سوریه به شهر الرَستن ده ها تن کشته شدند

فعالان حقوق بشر سوریه می گویند در حمله ارتش این کشور به  شهر الرَستن در مرکز سوریه ده ها تن کشته شده اند. به گفته شاهدان، عملیات ارتش سوریه از سه شنبه آغاز شده که به کشته شدن دستکم 43 نفر از مخالفان انجامیده است.  دولت بشار اسد روز چهارشنبه  با اعلام تشکیل کمیته ای برای گفتگوی ملی، شماری از زندانیان سیاسی را آزاد و اعلام عفو عمومی کرد، اما مخالفان همچنان دعوت به راهپیمایی در روز جمعه کرده اند.

ماموران با ضرب و شتم مانع برگزاری مراسم یاد بود عزت الله و هاله سحابی شدند

ماموران امنیتی – انتظامی  و لباس شخصی در تهران با خشونت شدید مانع از برگزاری مراسم یادبود عزت الله سحابی و دخترش هاله شدند. به گفته شاهدان، ماموران  در ِ مسجد را بستند و با ضرب و شتم سوگواران مانع از تجمع آنها شدند. برپایه همین گزارش ها، عده ای نیز بازداشت شده و سپس آزاد شدند. شماری از شخصیت ها  و فعالان ملی – مذهبی اعلام کرده بودند که مراسم یادبود  این دو فعال سیاسی- مدنی  را امروز در مسجد ی در خیابان سهروردی شمالی  برگزار می کنند.

دولت یمن می گوید مانع از وورد عشایر مسلح به صنعا شده است

وزارت دفاع یمن می گوید ارتش مانع از ورود عشایر مسلح حامی یکی از شیوخ مخالف دولت  به صنعا، پایتخت، شده است، اما به گفته مخالفان درگیری ها  ادامه دارد. گزارش ها حاکی است که ده ها تن در درگیری ها در حومه های شمال صنعا کشته و زخمی شده اند. فرودگاه صنعا نیز از روز چهارشنبه بسته است.

پارلمان ژاپن به نخست وزیر این کشور رای اعتماد داد

نخست وزیر ژاپن از پارلمان این کشور رای اعتماد گرفت. احزاب مخالف، دولت را به بی کفایتی در مدیریت شرایط پس از سونامی اخیر و بحران ایجاد شده در  نیروگاه هسته ای فوکوشیما متهم  کرده بودند. نائوتو کان، نخست وزیر ژاپن ساعاتی پیش از رای گیری در پارلمان گفته بود که پس از مقابله با وضعیت ناشی از سونامی کناره گیری خواهد کرد.

ماموران با ضرب و شتم مانع از برگزاری مراسم یادبود عزت الله و هاله سحابی می شوند

آخرین گزارش ها از تهران حاکی است که ماموران امنیتی – انتظامی  و لباس شخصی با خشونت شدید مانع از برگزاری مراسم یادبود عزت الله سحابی و دخترش هاله در تهران می شوند. به گفته شاهدان، ماموران  در ِ مسجد را بسته اند و با ضرب و شتم سوگواران مانع از تجمع آنها می شوند. شماری از شخصیت ها  و فعالان ملی – مذهبی اعلام کرده بودند که مراسم یادبود  این دو فعال سیاسی- مدنی را امروز در مسجد حجت بن الحسن در خیابان سهروردی شمالی  برگزار می کنند.

ماموران امنیتی مانع از برگزاری مراسم یادبود عزت الله و هاله سحابی می شوند

آخرین گزارش ها از تهران حاکی است که مسئولان جمهوری اسلامی مانع از برگزار ی مراسم یادبود عزت الله سحابی و دخترش هاله در تهران می شوند. به گفته شاهدان، ماموران امنیتی– انتظامی و لباس شخصی در ِ مسجد را بسته اند و به سوگواران اجازه ورود  نمی دهند. شماری از شخصیت ها  و فعالان ملی – مذهبی اعلام کرده بودند که مراسم یادبود  این دو فعال سیاسی- مدنی  را امروز در مسجد حجت بن الحسن در خیابان سهروردی شمالی  برگزار می کنند.  هاله سحابی، دختر عزت الله سحابی، صبح روز چهارشنبه در جریان تشييع جنازه پدرش بر اثر خشونت نيروهای امنيتی بیهوش شد و درگذشت.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی سفرش به بولیوی را موفقیت آمیز خواند

احمد وحیدی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی سفرش به بولیوی را موفقیت آمیز خوانده و گفته است که این سفر نشانه نفوذ جمهوری اسلامی در آمریکای لاتین است. در پی انتشار خبر سفر احمد وحیدی به بولیوی و اعتراض دولت آرژانتین به آن، وزارت دفاع بولیوی در بیانیه ای از آرژانتین عذرخواهی کرد و از وزیر دفاع جمهوری اسلامی خواست تا فورا خاک این کشور را ترک کند. احمد وحیدی به اتهام دست داشتن در انفجار مرکز یهودیان در بوینوس آیرس در آرژانتین تحت تعقیب پلیس بین الملل، اینترپول، است.

مراسم یادبود عزت الله و هاله سحابی امروز برگزار می شود

شماری از شخصیت ها و فعالان ملی – مذهبی اعلام کرده اند که مراسم یادبود عزت الله سحابی و فرزندش هاله را امروز در مسجد حجت بن الحسن در خیابان سهروردی شمالی برگزار می کنند. این مراسم از ساعت 2 تا 5/3 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.  هاله سحابی، دختر عزت الله سحابی، صبح روز چهارشنبه در مراسم تشييع جنازه پدرش که زیر فشار و کنترل شديد نيروهای امنيتی در تهران برگزار می شد، سکته کرد و درگذشت.

درگيری ميان شبه نظاميان و ارتش پاکستان ده ها کشته برجای گذاشت

به گفته مسئولان امنيتی پاکستان در درگيری ميان شبه نظاميان و ارتش اين کشور دستکم  ۲۳ سرباز و ۳۵  شبه نظامی کشته شدند. مقام های پاکستان می گويند  حدود ۲۰۰ شبه نظامی روز چهارشنبه از افغانستان وارد خاک پاکستان شدند و  يک پاسگاه مرزی  را محاصره کردند. درگيری ها تا ظهر امروز ادامه داشت.

"پرونده قتل بسیاری از روزنامه‌نگاران بدون نتیجه مانده است"

کمیته دفاع از روزنامه‌نگاران می‌گوید که پرونده‌های مربوط به قتل روزنامه‌نگاران در برخی از کشورها، به خاطر رخنه فساد به دستگاه‌های مجری قانون، بی‌نتیجه مانده است. کمیته دفاع از روزنامه‌نگاران در گزارش سالانه‌ای با عنوان «فرار از مجازات»، نتیجه پرونده‌های قتل روزنامه‌نگاران را منتشر کرده است. بر پایه این گزارش، روزنامه‌نگاران کشته شده بیشتر در کشورهای عراق، سومالی، فیلیپین، سری‌لانکا، کلمبیا، افغانستان، روسیه، و پاکستان بوده‌اند. در گزارش سالانه کمیته دفاع از روزنامه‌نگاران گفته شده است که تهدیدها معمولا در مورد روزنامه‌نگاران جدی است. حدود ۴۰ درصد از روزنامه‌نگاران کشته‌شده نیز پیش از قتل تهدیدهایی دریافت کرده بودند.

جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب: شهادت هاله سحابی نمایانگر چهره استبداد دینی

جبهه مشارکت ایران اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، دو تشکل عمده اصلاح طلبان در ایران، در بیانیه‌هایی جداگانه مرگ هاله سحابی را نتیجه «رفتار خشونت‌بار مأموران امنیتی» در مراسم خاکسپاری پدرش خواندند و آن را محکوم کردند. در بیانیه جبهه مشارکت آمده است:‌«گرفتار حاکمیتی شده‌ایم که حتی به مراسم تشییع و تدفین رفتگان نیز رحم نمی‌کند و مأموران جکومت عزاداران را بجای دلداری لت‌وپار می‌کنند و جنازه را می‌دزدند». سازمان مجاهدین انقلاب نیز در بیانیه‌اش مرگ هاله سحابی را «شهادت» خوانده و نوشته است: این «لکه ننگی است که چهره سیاه استبداد دینی را بیشتر از پیش نمایان کرد».

گوگل از تلاش هکرهای چینی برای نفوذ به جی‌میل خبر داد

شرکت گوگل می‌گوید که هکرهایی، احتمالا مستقر در چین، به ای‌میل شخصی صدها تن از مقام‌های دولتی، نیروهای نظامی و روزنامه‌نگاران آمریکا و فعالان سیاسی چین نفوذ کرده‌اند. گوگل با انتشار یادداشتی اعلام کرده است ردیابی این حمله سایبری نشان می‌دهد که هکرها در استان شاندونگ (Shandong) چین بوده‌اند و موفق شده‌اند رمز ورود این ای‌میل‌ها را به دست بیاورند. در یادداشتی که در وبلاگ گوگل منتشر شده آمده است که جلو این نفوذها گرفته شده و به صاحبان آمریکایی و چینی آن نیز خبر داده شده است. این دومین تلاش برای هک کردن با مبدأ چین است که در ۱۷ ماه گذشته صورت می‌گیرد. دولت چین همواره دست داشتن در حملات اینترنتی را تکذیب کرده است.

حزب سبزهای آلمان خواستار تحقیقات مستقل درباره مرگ هاله سحابی شد

حزب سبزهای آلمان حمله به هاله سحابی و جان باختن او در مراسم خاکسپاری پدرش را «جنایتی با انگیزه‌های سیاسی» خواند. کلادیا روت، رئیس حزب سبزهای آلمان، در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد در باره حمله نیروهای امنیتی به شرکت کنندگان در مراسم خاکسپاری عزت‌الله سحابی نوشته است: «این‌گونه رفتارها بخوبی نمایان‌گر هراس نظامی است که حتی مراسم خاکسپاری را نیز تهدیدی برای خود می‌بیند». رئیس حزب سبزهای آلمان خواستار انجام تحقیقات مستقل در باره علت مرگ هاله سحابی و مجازات همه عاملان این حادثه شده است. اندکی پیش‌تر مارک تونر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، نیز خواستار انجام تحقیقاتی در مورد مرگ هاله سحابی شده بود.

استرالیا خواستار محاکمه بشار اسد در دادگاه لاهه است

استرالیا می‌گوید در حال رایزنی‌هایی است تا بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، به اتهام جنایت علیه بشریت در دادگاه لاهه محاکمه شود. مقام‌های استرالیا امروز (پنج‌شنبه) به کمیته‌ای در سنای آن کشور گفتند که سیدنی با ارسال نامه‌هایی به دبیرکل سازمان ملل و اعضای شورای امنیت، با اشاره به سرکوب معترضان در سوریه خواستار پیگرد قانونی بشار اسد و برخی دیگر از مقام‌های سوری در دیوان بین‌المللی کیفری شده است. به گفته فعالان حقوق بشر در سوریه، سرکوب‌های دو ماه و نیم گذشته در این کشور تاکنون بیش از هزار کشته بر جای گذاشته است که ۲۵ تن از آنان کودک بوده‌اند.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر خواستار جلوگیری از مداخله مأموران امنیتی در آیین‌های خاکسپاری شد

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران می‌گوید که مداخله نیروهای امنیتی و لباس شخصی در مراسم تدفین عزت‌الله سحابی و ضرب و شتم عزاداران منجر به مرگ هاله سحابی شده است. به گزارش وبسایت کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، هادی قائمی، سخنگوی این کمپین گفته است: این «تنها گوشه‌ای از اختناق شدید اعمال شده بر فعالان سیاسی و جامعه مدنی ایران است». کمپین بین‌المللی حقوق بشر از مقام‌های سیاسی و مذهبی و نیز قوه قضائیه ایران خواسته است تا در باره وقایع مراسم تشییع عزت‌الله سحابی تحقیق و از مداخله ماموران امنیتی در مراسم خاکسپاری افراد جلوگیری کنند.

آمریکا خواستار تحقیق درباره مرگ هاله سحابی شد

آمریکا روز چهارشنبه خواستار تحقیق دولت ایران درباره جزئیات مرگ هاله سحابی شد. مارک تونر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، با اشاره به گزارشهای رسانه ها مبنی بر دخیل بودن ماموران امنیتی جمهوری اسلامی ایران در مرگ هاله سحابی، خواستار روشن شدن ابعاد این ماجرا شد. همزمان سازمان گزارشگران بدون مرز هم  با انتشار اطلاعیه ای از مرگ هاله سحابی، فرزند عزت الله سحابی، ابراز تاسف کرد. این سازمان در بیانیه اش خواهان روشن شدن جزئیات مرگ خانم سحابی و محاکمه مظنونان به قتل فرزند عزت الله سحابی شد.

اخراج «محترمانه» احمد وحیدی از بوليوی و خودزنی های سیاسی ایران

اخراج «محترمانه» احمد وحیدی از بوليوی و خودزنی های سیاسی ایران

پس از ناتمام ماندن ديدار رسمی احمد وحيدی، وزير دفاع ايران از بوليوی و خروج  اضطراری وی از لاپاز، انجام سفرهای خارجی مسئولان جمهوری اسلامی که تحت تعقيب پليس بين المللی قرار دارند و يا نام آنها در ليست های تحريم آمريکا و اروپا قرار گرفته، بسيار دشوار تر از پيش خواهد شد. احمد وحيدی که بنا به دعوت همتای بوليويايی خود به منظور شرکت در جشن فارغ اتحصيلی خلبانان ونزوئلا و بوليوی، روز سه شنبه به آن کشور سفر کرده بود تنها چند ساعت پس از ورود به آن کشور و در فاصله اندکی پس از مداخله دولت آرژانتين و اعتراض به بوليوی در اين مورد، مجبور به ترک آن کشور شد. احمد وحيدی که از جمله بنيانگذاران وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی و فرمانده سابق نیروی قدس (شاخه برون مرزی سپاه پاسداران ) است، متهم شده که در حادثه انفجار بمب ژوئيه سال ۱۹۹۴ در مرکز يهوديان بوئنوس آيرس، پايتخت آرژانتين، مشارکت داشته است. طی حادثه ياد شده ۸۵ نفر به قتل رسيده و بيش از ۳۰۰ نفر زخمی شدند. علاوه بر احمد وحيدی، نام علی فلاحيان وزير اطلاعات پيشين ايران، علی اکبر هاشمی رفسنجانی و محسن رضايی، يک تبعه لبنانی و سه عضو سابق سفارت ايران در آرژانتين نيز در ليست متهمان انفجار «آميا» قرار دارد. درخواست دستگيری پليس بين الملل در نوامبر سال ۲۰۰۷ بنا بر درخواست آرژانتين، پيگرد اين افراد را در دستور کار خود قرار داد و از ۱۸۶ کشور جهان خواست که در صورت امکان، نسبت به دستگيری و تحويل آنها به کشور درخواست کننده اقدام کنند. کريستينا فرناندز، رييس جمهور آرژانتين نيز پس از طرح موضوع در مجمع عمومی سازمان ملل، رسما از جمهوری اسلامی خواست که بر اساس قوانين بين المللی، افراد ياد شده را برای محاکمه در اختيار آن کشور قرار دهد؛ درخواستی که جمهوری اسلامی ضمن رد اصل اتهام، تاکنون با بی اعتنايی با آن برخورد کرده است. روز سه شنبه و بعد از ورود احمد وحيدی به بوليوی، دولت آرژانتين علاوه بر اعتراض به لاپاز برای دعوت از وزير دفاع جمهوری اسلامی، خواستار دستگيری و اعزام وی به بوئنس آيرس شد. وزارت خارجه بوليوی در يک عکس العمل فوری نسبت به اعتراض  آرژانتين، رسما بابت دعوت از احمد وحيدی عذرخواهی، و اعلام کرد که وزارت دفاع آن کشور در مورد دعوت از وزير دفاع جمهوری اسلامی، هماهنگی لازم را با ساير سازمان های دولتی به عمل نياورده است. در عين حال به جای دستگيری و تحويل وزير دفاع جمهوری اسلامی به آرژانتين، با عجله از وی خواست که خاک بوليوی را ترک کند. دولت بوليوی در کنار کوبا، ونزوئلا و نيکاراگوئه و دومنيکن از جمله دولت های چپگرای آمريکای لاتين به شمار می رود. وزيران دفاع کشور های ياد شده نيز مانند وحيدی، به مراسم فارغ التحصيلی دانشجويان خلبانی بوليوی و ونزوئلا دعوت شده بودند. همکاری های نظامی ايران مايل است که در کنار گسترش مناسبات سياسی با کشورهای چپ آمريکای لاتين، همکاری های نظامی با آن کشورها را نيز توسعه دهد، اگرچه دست يافتن به اين هدف، با توجه به دوری مسافت، اعمال تحريم های بين المللی عليه تهران و همچنين فشارهای سياسی کشورهای ذینفع تاکنون به نتيجه نرسيده است. پيش از انجام سفر نافرجام وحيدی به بوليوی، وی در يک گفت و گوی مطبوعاتی در پاسخ به سئوالی پيرامون قصد جمهوری اسلامی برای تاسيس يک پايگاه نظامی در بوليوی، ياد آور شده بود که ايران هر نوع تقاضای همکاری را با نگاه مثبت مورد بررسی قرار خواهد داد.         ناتمام ماندن سفر نافرجام و جنجالی احمد وحيدی به بوليوی تازه ترين نمونه از مجموعه رويدادهايی است که در نتيجه آنها مناسبات خارجی ايران آسيب های فراوان ديده است. دور تازه فشارهای سياسی خارجی عليه جمهوری اسلامی، همزمان با شدت گرفتن بحران داخلی ناشی از رقابت قدرت مابين رهبر جمهوری اسلامی و رييس جمهور، پس از دستگيری سه ايرانی در کويت و محکوم ساختن آنها به جرم تلاش برای شکل دادن به شبکه جاسوسی در آن کشور آغاز شد. اندکی بعد از متهم شدن ايران از سوی کويت، بحرين نيز اتهام مشابهی را متوجه ايران ساخت و به اين عنوان ضمن فراخواندن مهدی اسلامی سفير ايران در منامه، حجت الله رحمانی دبير دوم سفارت ايران را «عنصر نامطلوب» خواند و او را اخراج کرد. يک ماه بعد ( ۲۶ ماه مه ) مهدی اسلامی نيز منامه را ترک کرد اگر چه بحرين اعلام کرد که او اخراج نشده است. مناسبات رياض با تهران نيز طی مدت ياد شده و به دلايلی مشابه آسيب فراوان ديده است. به طوری که مناسبات دو کشور اينک سردترين دوران خود را طی ۳۰ سال گذشته تجربه می کند. اسلحه اهرم سياست خارجی موج تازه فشارهای سياسی خارجی عليه ايران پس از کشف ۱۳ کانتينر محموله اسلحه قاچاق ارسالی از ايران به نيجريه در ۲۶ اکتبر سال گذشته و پيگرد يک عضو سپاه پاسداران ايران به نام عظيم آقاجانی، از سوی يک دادگاه نيجريه‌ای آغاز شد. در رابطه با همين موضوع، سنگال مناسبات سياسی خود را با تهران قطع کرد و کشور گامبيا نيز در ۲۳ نوامبر همان سال دستور داد که کليه کادر سياسی ايران آن کشور را ترک کنند. موج دوم بحران در مناسبات خارجی ايران بعد از آغاز «بهار عربی»، به خليج فارس رسيد. هفته گذشته و در ادامه بحران در روابط خارجی ايران، کشور مصر که جمهوری اسلامی انتظار داشت پس از کنار گذاشته شدن دولت حسنی مبارک بتواند با آن از در آشتی در آيد، به تهران پشت کرد. هفته گذشته قاسم حسينی که ارشد ترين نماينده سياسی ايران در مصر محسوب می شد و سرپرستی دفتر مربوط به حفظ منافع ايران در قاهره را عهد دار بود، با وجود در اختيار داشتن گذرنامه ديپلماتيک و برخورداری از مصونيت سياسی، توسط مسئولان امنيتی مصر دستگير شد. دو بازگشت همزمان حسينی پس از انجام بازجويی و تحمل چند روز بازداشت، از قاهره همان روزی اخراج شد و به تهران رفت که احمد وحيدی از سفر نا فرجام خود به بوليوی باز می گشت. روزنامه  شرق الاوسط روز يکشنبه ۲۹ ماه مه در رابطه با ماجرای بازداشت و بعد اخراج قاسم حسينی نوشت که وی بلافاصله بعد از دستگيری با نظارت مستقيم «طاهر خوالی»، بازپرس دادگاه عالی امنيتی مصر مورد بازجويی قرار گرفته است. قاسم حسينی که گفته می شود دارای سوابق کار در بخش های اطلاعاتی جمهوری اسلامی است، و روزنامه شرق الاوسط نيز بر اين نکته تاکيد ورزيده، متهم است که در مصر اقدام به جاسوسی و ايجاد شبکه های اطلاعاتی می کرده است. با پيش آمدن ماجرای احمد وحيدی در بوليوی، به نظر می رسد که موج بحران در مناسبات خارجی ايران اينک به آمريکای لاتين رسيده است. خودزنی سیاسی در عين حال که مناسبات خارجی ايران در نتيجه اقدام و ابتکار کشورهای ديگر با دشواری های جدی روبرو است، مسئولان تهران نيز از راه مبادرت به اقدامات خارق العاده که در عمل نوعی «خودزنی سياسی» است به نحوی شگفت انگيز به بحرانی تر شدن اين وضعيت کمک می کنند. بستن آسمان ايران به روی هواپيمای صدر اعظم آلمان که از راه ترکيه عازم ديدار رسمی از هند بود از جمله اين اقدامات شگفت انگيز محسوب می شود. احضار  عليرضا شيخ عطار، سفير جمهوری اسلامی در برلين، به وزارت خارجه آلمان و توضيح خواستن از وی پيرامون اقدام خارق العاده تهران در بستن آسمان ايران به روی هواپيمای انگلا مرکل، وی را در همان وضعيتی قرار داد که بر علی اکبر صالحی وزير در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه در تهران می گذشت: بی اطلاع، بی پاسخ و آشکارا عقب مانده از موج رويداد های تخريبی در مناسبات خارجی تهران. در مورد سفر نا فرجام احمد وحيدی به بوليوی و بازگشت دادن فوری او به تهران، مسئولان رسمی و رسانه های داخلی جمهوری اسلامی حتی از طرح موضوع نيز تاکنون خودداری ورزيده اند اگر چه ادامه سکوت پيرامون اين ماجرا در داخل عملا غير ممکن، و مطرح شدن آن در رويارويی رسانه ها با مسئولان رسمی، مانند طرح نا خواسته موضوع دستگيری و بعد اخراج قاسم حسينی از مصر، غير قابل اجتناب می نمايد. 
----------------------

مرگ نوجوان ۱۳ ساله بر اثر شکنجه؛ «سوريه به دست يک مشت جانی اداره می شود»



شبکه تلويزيونی الجزيره در گزارشی به کشته شدن يک نوجوان سوری به دليل شکنجه پرداخته و نوشته است که مرگ وی به دست نيروهای امنيتی موجی از خشم را در شهر درعا برانگيخت. حمزه الخطيب سيزده ساله در پی شکنجه به دست نيروهای سوری جان خود را از دست داد. الجزيره می نويسد: حمزه دوست داشت وقتی باران در شهر آنها می باريد و جوی های کوچکی می ساخت با کودکان ديگر از روی آنها بپرد يا در آنها شنا کند. ولی خشکسالی چند سال گذشته او را از اين تفريح محروم کرده بود. به جای اين کار پناه برده بود به پشت بام خانه شان که در آنجا کبوترانی را پرورش می داد و با چشم دنبال خط پرواز آنها را برفراز کشتزارهای گندم و گوجه دنبال می کرد که با سماجت روی اين خاک خشک و سخت سبز می شدند. به گفته پسر عموی او، حمزه از خانواده پولداری نبود ولی هميشه با بی چيزتر از خانواده خود همدردی می کرد: «هميشه از پدرومادر خود پول می گرفت و آن را ميان فقيران تقسيم می کرد. خوب يادم است يک بار ۱۰۰ لير سوری (۲ دلار) داشت و می خواست به کسی بدهد. پدر و مادرش گفتند پول زيادی است. ولی او گفت من دست کم جايی برای خواب و چيزی برای خوردن دارم ولی او هيچ ندارد و پدر و مادرش را قانع کرد که آن پول را به مرد بی چيز بدهند. ولی حمزه هنگامی که به دست نيروهای امنيتی بشار اسد افتاد چنين غمخواری نداشت. موجوديت انسانی او به اندازه ای تنزل داده شده بود که او را چون بسته ای گوشت و استخوان برای شکستن، کوبيدن و له کردن، کشيدن ناخن هايش می ديدند تا زمانی که ديگر فريادهای او خاموش شد.  او روز ۲۹ آوريل امسال در جريان يک تظاهرات در صيده در ده کيلومتری شرق درعا دستگير شد و روز سه شنبه ۲۴ ماه می جسد مثله شده او به خانواده اش تحويل داده شد. روی جسد او که پس از يک ماه به خانواده اش داده شد آثار پارگی، کبودی، سوختگی ناشی از شوک برقی و آثار تازيانه و کابل ديده می شد. اسناد سازمان ديده بان حقوق بشر نشان می دهد که اين روش ها بارها و بارها در جريان سرکوب تظاهرات سه ماه گذشته مورد استفاده نهادهای امنيتی سوری در زندان ها قرار گرفته است. به نوشته سايت الجزيره، چشمهای حمزه باد کرده و سياه بود و روی بازوانش جای گلوله ديده می شد. گلوله از پهلوی او به شکم رسيده بود. روی سينه او نشان سوختگی بزرگی ديده می شد. گردن او شکسته شده و آلت تناسلی اش بريده شده بود. در نواری که در يوتيوب گذاشته شده صدای مردی را می شنويم که می گويد: «کميته های حقوق بشر کجا رفته اند؟ دادگاه بين المللی رسيدگی به جنايات عليه بشريت کجاست؟ خانواده اش يک ماه گذشته هيچ خبری از او نداشتند. حالا جسدش را تحويل می دهند. علائم شکنجه روی بدن او به خوبی مشهود است.» ويدئوی اوليه از روی يوتيوب برداشته شده ولی ويدئوی ديگری با پوشاندن بخش عضو جنسی قطع شده او هنوز روی يوتيوب هست. به گفته پسر عموی او، وقتی مادر حمزه برای ديدن پيکر فرزندش آمد تنها بالاتنه او را نشانش دادند: «می خواستيم به پدرش بگوييم که پتو را از روی جسد برندارد. ولی او پتو را کنار زد و وقتی بدن حمزه را ديدن از هوش رفت. خيلی ها رفتند کمکش کنند و خيلی ها مشغول فيلمبرداری شدند.»  حمزه به گفته پسر عمويش خيلی سياسی نبود ولی همه مردم می رفتند که در تظاهرات شرکت کنند. او هم رفت. حمزه با دوستان و خانواده اش ۱۲ کيلومتر از شهر خود جيزه در شمال غرب صيده راه افتاد. تيراندازی زمانی شروع شد که مردم به حاشيه صيده رسيده بودند. پسر عموی حمزه می گويد: «خيلی ها کشته شدند و يا زخمی شدند، خيلی ها هم بازداشت شدند. خيلی شلوغ شده بود و ما نفهميديم کی حمزه ناپديد شد.» يک کنشگر نيز در منطقه با الجزيره گفت و گو کرد. به گفته وی، حمزه جزو ۵۱ نفری بود که در ۲۹ آوريل توسط گردان امنيتی نيروی هوايی بازداشت شده بودند. برخی از دستگير شدگان از شکنجه شديد به دست اين نيروها خير داده اند: «همه اين ۵۱ نفر را نيروی ضد شورش گردان امنيتی نيروی هوايی دستگير کرده بود. همه شان وقتی بازداشت شدند زنده بودند. ولی اين هفته ما ۱۳ جسد را گرفتيم که همه شان به شدت شکنجه شده بودند. اين گردان يک گردان معروف به خشونت و بی رحمی است. ما فکر می کنيم دست کم مرده ۱۲ نفر ديگر را در اين چند روز آينده به ما پس بدهند.» در واکنش به ويدئوی پيکر مثله شده حمزه، «الدنيا»، تنها ايستگاه تلويزيونی متعلق به بخش خصوصی سوريه که يک رسانه هوادار حکومت است در بخش عربی خود گفت و گويی با پزشک قانونی در دمشق در بيمارستان نظامی تشرين پخش کرد. دکتر اکرم الشعر که مدعی بود کالبد شکافی جسد حمزه در تشرين زير نظارت او انجام شده گفت آثاری از شکنجه در بدن ديده نشده و کبودی ها، کبودی های طبيعی جسد در حال تجزيه شدن است. شهادت اين پزشک، از سوی ديگر، نخستين اعتراف رسمی از سوی دولت به بازداشت، زخمی شدن و کشته شدن شهروندان غيرنظامی در جريان عمليات نظامی منطقه درعا در پی انتقال آنها به زندان نهادهای امنيتی دمشق است. مرکز پژوهش های حقوق بشر دمشق در گزارشی که چند هفته پيش منتشر کرد، اعلام کرد که انتقال پيکر ۲۴۴ تن که در جريان سرکوب نظامی در درعا صورت گرفته به بيمارستان نظامی تشرين گزارش شبکه الجزيره را مبنی بر اين که حکومت کوشش می کند با جلوگيری از مداوای زخمی شدگان اين عمليات عمدا آنها را از ميان بردارد، تاييد می کند.  در پی فيلمبرداری از پيکر حمزه، جسد وی در جيزه و پس از مراسم مذهبی به خاک سپرده شد. پس از اين خاکسپاری کودکان و نوجوانان اين شهر با شعارهايی در دست به راهپيمايی دست زدند. شعارهايی که می گفت حمزه شهيدی است که به دست نيروهای امنيتی به شهادت رسيد. ورود نمايندگان رسانه های خارجی به سوريه ممنوع است و روزنامه نگاران محلی و پژوهشگران حقوق بشر در صحت ويدئوی حمزه ترديد نشان نمی دهند. به گفته پسر عموی حمزه، علی الخطيب، پدر حمزه می خواست بر عليه نيروهای نظامی و امنيتی شکايت کند اما نيروهای امنيتی و پليس به او هشدار دادند: «آنها به پدر حمزه گفتند: ديگر دنبال اين ماجرا را نگير. می دانی اگر با رسانه ها صحبت کنی چه بر سرت می آيد.» مادر حمزه نيز که با پژوهشگران حقوق بشر صحبت کرده بود به گفته آنها حاضر نبود جزييات دستگير شدن و مرگ پسرش را بيش از اين بشکافد. به گفته مادر حمزه، پدر حمزه به مدت کوتاهی روز شنبه بعد از ظهر بازداشت شد. پليس به او گفته است که شهادت بدهد  پسرش را سلفی های مسلح (افراط گرايان سنی) که بنا به ادعای حکومت ناآرامی ها زير سر آنهاست، کشته شده. پسر عموی حمزه گفت: «پدر حمزه نزديک به نيم ساعت به يک شعبه امنيتی مراجعه کرد. برخورد خوبی با او داشتند.» به گزارش ديده بان حقوق بشر، شکنجه در زندان های سوريه مدتها بود که به عنوان بدترين نوع شکنجه در جهان معروف بود. اما اين شکنجه امروزه ديگر يک امر عادی و گسترده شده است. ريکت پاتل، رئيس سازمان اواز که به موارد تخطی از حقوق بشر در اين کشور رسيدگی می کند می گويد: «ميزان اعدام و شکنجه در سوريه با گسترش سيستماتيک آن به سطح جنايت عليه بشريت رسيده است. کمپين ما عليه تروريسم گسترده و هراس افکنی است. حکومت شکنجه را پنهان نمی کند و عمدا قربانيان شکنجه های سخت را به ميان اجتماع می فرستد تا با نشان دادن آنها به مردم ايجاد هراس کند.» اگر هدف حکومت تبليغ درنده خويی خود است، به نظر می رسد که اثرگذار است. چند ساعتی پس از نمايش ويدئوی پيکر مثله شده حمزه در شبکه های اجتماعی تظاهراتی در درعا صورت گرفت که در آن صدها شهروند خشمگين بر عليه اقدامات نظامی ماموران به خيابانها ريختند و خشم خود را از شکنجه و مرگ حمزه اعلام کردند. يک کنشگر حقوق بشر در منطقه درعا گفت: مردم واقعا از رويداد مرگ حمزه به خشم آمده اند. اين دليل ديگری است که نشان می دهد حکومت به دست يک مشت جانی اداره می شود که از عهده هيچ رفرم و اصلاحاتی برنمی آيند. يک هفته پس از بازگشت پيکر حمزه به شهر خود، صفحه فيس بوکی به نام «ما همه حمزه الخطيب هستيم» به او اختصاص داده شده که بيش از ۶۰ هزار نفر در آن فعال اند. اين صفحه يادآور کمپين فيس بوک خالد سعيد، جوان مصری که مرگش در زندان نيروهای امنيتی سال پيش خيزش قاهره را پی افکند. در سوی ديگر سوريه در شمال شرق اين کشور رزان مصطفی، سخنگوی نيروهای مخالف جنبش کردها گفت او و ديگران نيز ويدئوهای خشم برانگيز در اختيار دارند: «ويدئوی حمزه نه تنها سوريه که همه مردم جهان را متاثر کرد. اين گونه اعمال غيرقابل پذيرش و غير موجه است. اين کار به اين دليل صورت گرفته است که جلوی تقاضاهای مردم را بگيرند.» به گفته خطيب تظاهرکنندگان با اين گونه اقدامات وحشيانه بيش از پيش به خشم می آيند: «حالا مردم بيشتری به خيابانها خواهند ريخت. ما نيروهای امنيتی سوريه را مسئول شکنجه و مرگ اين کودک می دانيم. حتی اگر خودشان انکار کنند.» برخی از واکنش ها نياز به کلمه نداشت. گرچه پدر حمزه از دو زن خود ۲۰ فرزند دارد خشم او از مرگ حمزه چيزی کم از پدر تنها فرزند نبود.  پسر عموی حمزه می پرسد: «اگر آدم ويدئوی بچه خودش را ببيند، چه حس می کند؟ من هرگز نديده بودم پدر حمزه اصلا در عمر خود گريه کرده باشد. حالا فقط اشک است که در صورت او ديده می شود.» 

منبع خبر : رادیو فردا

-------------------------

ممانعت نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم یادبود عزت‌الله و هاله سحابی

ممانعت نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم یادبود عزت‌الله و هاله سحابی ممانعت نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم یادبود عزت‌الله و هاله سحابی


گزارش‌های رسیده از تهران حاکی است که مأموران امنیتی با ممانعت از برگزاری مراسم یادبود عزت‌الله سحابی و دخترش هاله سحابی، و ضرب و شتم شرکت‌کنندگان در این مراسم، چند تن از نزدیکان مهندس سحابی را به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند. مراسم روز پنجشنبه قرار بود به دعوت شماری از چهره‌های ملی مذهبی در مسجد حجت بن الحسن واقع در خیابان سهروردی برگزار شود و نام چهره‌هایی چون احمد صدر حاج سيد جوادي، ابراهيم يزدی، محمد توسلی، هاشم صباغيان، حبیب‌الله پيمان، محمد بسته‌نگار و علی‌اكبر معين‌فر در میان دعوت‌کنندگان برای برگزاری آن بود. با این حال آخرین گزارش‌ها از تهران حاکی است که مأموران امنیتی، انتظامی و لباس شخصی‌ها با خشونت شدید مانع از برگزاری این مراسم یادبود شده‌اند و به گفته شاهدان عینی، مأموران  با بستن در مسجد، اقدام به ضرب و شتم و پراکندن شرکت‌کنندگان کرده‌اند. علاوه بر این به گفته شاهدان عینی، مأموران امنیتی شماری از افراد نزدیک به خانواده مهندس سحابی را بازداشت و به محل نامعلومی منتقل کرده‌اند. در این زمینه علی‌اکبر معین‌فر، از چهره‌های ملی‌مذهبی برگزار کننده مراسم روز پنجشنبه به رادیو فردا گفت که خواهر مهندس سحابی در میان بازداشت‌شدگان روز پنجشنبه است. ممانعت نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم یادبود عزت‌الله سحابی و فرزندش در حالی است که بر اساس گزارش‌ها روز چهارشنبه نیز در جریان برگزاری مراسم تشییع آقای سحابی، شماری از شرکت‌کنندگان در این مراسم را بازداشت کرده‌اند. گرچه از تعداد بازداشت‌شدگان روز چهارشنبه گزارش دقیقی در دست نیست، اما منابع نزدیک به مخالفان دولت در ایران می‌گویند که شامگاه چهارشنبه تعداد زیادی از کسانی که نزدیکانشان در جریان مراسم تشییع روز چهارشنبه بازداشت یا ناپدید شده بودند، در مقابل بازداشتگاه اوین تجمع کردند. سایت خبری جرس، با اعلام این موضوع یادآوری کرده است که در جریان مراسم تشییع هاله سحابی در شامگاه چهارشنبه نیز مأموران لباس‌شخصی با جدا کردن برخی از حاضران، آنها را به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند. هاله سحابی، دختر ارشد مهندس عزت‌الله سحابی، روز چهارشنبه در پی درگیری مأموران امنیتی با وی در جریان مراسم تشییع پدرش، دچار حمله قبلی شد و جان خود را از دست. در این میان نحوه در گذشت هاله سحابی، واکنش‌های زیادی را در میان شخصیت‌ها و گروه‌های داخلی و خارجی در برداشته است و ایالات متحده نیز روز چهارشنبه از دولت جمهوری اسلامی خواسته است تا درباره چگونگی مرگ هاله سحابی، تحقيق کند.


منبع خبر : رادیو فردا 

------------------------ 

«هيچگونه معاينات پزشکی به روی هاله سحابی انجام نشده است»





در واکنش به ویدئوی منتشر شده در شبکه «یوتیوب» در خصوص معاينات پزشکی هاله سحابی، فعال سياسی و مدنی و فرزند عزت‌الله سحابی، همراهان خانم سحابی می‌گويند که هيچگونه معاينات پزشکی به روی هاله سحابی در لواسان و در پزشکی قانونی انجام نشده است.

هاله سحابی که با مرخصی زندان در مراسم خاکسپاری پدرش عزت‌الله سحابی شرکت کرده بود، صبح روز چهارشنبه در مراسم تشييع جنازه که تحت کنترل شديد نيروهای امنيتی برگزار شد، در پی حمله اين نيروها دچار ایست قلبی شد و درگذشت.

در همين زمينه، در نخستین ساعات روز پنج‌شنبه، ويدئويی بر روی سايت يوتيوب قرار گرفت که در آن صدای فردی منتشر شده که بدون اعلام نامش، خود را جراح داخلی معرفی می‌کند.

او به جزئيات معاينه هاله سحابی اشاره می‌کند و ادعا می‌کند که مرگ وی به دليل پارگی طحال رخ داده است.

اين در حالی است که آن گونه که همراهان خانم سحابی به راديو فردا گفته‌اند در درمانگاه لواسان، اصلاً پزشکی حضور نداشته که بخواهد پيکر هاله سحابی را معاينه کند و تنها چند تکنسين و پرستار در حالی ايفای وظيفه بوده‌اند.

به گفته همراهان هاله سحابی، اين افراد تلاش کرده‌اند تا با وصل کردن لوله اکسيژن به بينی هاله و تنفس مصنوعی او را احيا کنند که تلاششان بی‌حاصل مانده است.

به گفته همراهان هاله سحابی، شواهد نشان می‌دهد که وی دچار حمله قلبی شده است که این حمله می‌تواند ناشی از ضربه فيزيکی يا فشار شديد روحی باشد.

در همين حال کسانی که بدن هاله سحابی را هنگام شستشو ديده‌اند به راديو فردا گفته‌اند که هيچ اثری مبتنی بر معاينات تخصصی پزشکی قانونی بر بدن وی وجود نداشت. همچنان که هيچ اثری از کبودی نيز در بدنش ديده نمی‌شد.

اين در حالی است که عصر روز چهارشنبه پيکر هاله سحابی توسط آمبولانسی که هدايت آن را مأموران امنيتی برعهده داشتند به پزشکی قانونی کهريزک منتقل شد تا اجازه دفن وی صادر شود.

 نحوه در گذشت هاله سحابی، واکنش‌های زيادی را در ميان شخصيت‌ها و گروه‌های داخلی و خارجی   را به دنبال داشته است و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نيز روز چهارشنبه از دولت جمهوری اسلامی خواسته است تا درباره چگونگی مرگ هاله سحابی، تحقيق کند.

کلوديا روت، رئيس حزب سبزهای آلمان، هم روز چهارشنبه در واکنش به خبر درگذشت هاله سحابی،  از مرگ او  با عنوان «جنايتی با انگيزه‌های سياسی» ياد کرده و خواستار انجام تحقيقات مستقل در اين باره و مجازات تمام عاملان اين «جنايت» شده است.

سازمان گزارشگران بدون مرز نيز در بيانيه‌ای مقامات بلندپايه جمهوری اسلامی را به قتل هاله سحابی متهم کرده است.

منبع خبر : رادیو فردا 

---------------------------------------- 

خدایا؛ کشورم را از شَر سه بلا محفوظ بدار: ولایت طلبان، رجوی طلبان و سلطنت طلبان

منظور احمدی نژاد از "آقای رییس! نوبت شما هم می رسد" چه کسی بود؟


محمود احمدی نژاد (عنتر ولایت وقیه )در مراسم امشب سخنرانی اش که با شعار و اعتراض گروهی از مردم روبه رو بود، با خنده ، خطاب به فردی که او را "آقای رییس" نامید، گفت: نوبت شما هم می رسد. به گزارش "انتخاب" ؛ واکنش رئیس جمهور به شعار دهندگان این بود که با لبخند به انها می​گفت: «مخلص شما هم هستیم». وقتی شعارها کمی بیشتر شد، او بی خطاب به یکی از افراد حاضر در حرم، اظهار داشت: «مخلص آقای رئیس هم هستیم! نوبت شما هم می​شود! من همه شما را دوست دارم و نوکر همه شما هم هستم». اما سئوالی که پپش می آید این است که این فرد کیست که احمدی نژاد چنین او را خطاب کرده و با الفاظی چون "چاکرم ، نوکرم"، او را تهدید می کند " نوبت شما هم می رسد؟! حدادیان در مراسم مشهور "جشن پیروزی احمدی نژاد در انتخابات" اما خبرنگار انتخاب، کسب اطلاع کرده که خطاب احمدی نژاد ، یک مداح بوده است: سعید حدادیان، حامی شدید و البته سابق او که اینک به یکی از مخالفان جدی او تبدیل شده است. محمود احمدی نژاد ظاهراً قصد داشته با خطاب کردن حدادیان، شعار گروهی از مردم علیه خود را برنامه ریزی شده توسط این مداح عنوان کند.

تصویر - خاکسپاری شبانه هاله سحابی

سربدار قاسمی خطاب به احمدی نژاد : تو جاسوس های انگلیس را با هماهنگی سفیر انگلیس آزاد کردی